Rólunk

Blogunk célja lerántani a leplet arról, hogy mit gondol web: a különböző webes felületeken halmozódó vélemények alapján arra keressük a választ, mit szeret és mit nem az internet népe. Egy-egy bejegyzésben megnézzük, miről mit duruzsolnak az emberek az online tartalmakban. _______________________________________________________ Miből lesz hype? Mutatjuk!

Bejegyzések

Tegnap este rendkívül fontos találkozót vívott a magyar labdarúgó válogatott Feröer-szigetek ellen, és hátrányból megfordítva két vállra fektette a kis ország csapatát. A győzelemnek hatalmas visszhangja volt a magyar weben is, így egyértelmű volt, hogy közelebbről is megvizsgáljuk Böde Dániel megítélését is a mérkőzést megelőző, és azt követő órákban.

Böde jött, látott és meghódította a webet

A Böde Dániel nevével kapcsolatos Említésgráfon azt láthatjuk, hogy csak pozitív kifejezések jelennek meg vele kapcsolatban. Hősünk két góljával kapcsolatban többek között a bomba, fordítás, beadás kifejezések jelennek meg, egy-egy szóban összefoglalva a gólok körülményeit. A tegnap esti, drámának induló, de felhőtlen vígjátékként záruló mérkőzés főszereplője Böde volt, ahogy a gráfon is láthatjuk. A nagy sikert egy emberként ünnepelte a csapat az öltözőben, bár Kis Grofo neve nem szerepel a charton zölddel kiemelve, a tegnap esti buliról azóta tudjuk, hogy a Bulibáró slágereire engedett ki a válogatott a nagy siker után.

Böde Dániel véleményárfolyama magáért beszél, bár az egész héten pozitív, jó volt a csatár megítélése, igazán a mérkőzés alatt lőtt ki az égbe, mint egy rosszul eltalált Dzsudzsák szabadrúgás, és csak a mérkőzés másnapján, kora délután kezdett el lassulni a meredek növekedés.

Csak azt remélhetjük, hogy az egész selejtezősorozat olyan szépen végződik mint a tegnapi mérkőzés. Egy biztos, SZKVBM Danin már semmi sem múlik.

 

 

Címkék: Futball Böde Dániel automatikus tartalomelemzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitgondolaweb.blog.hu/api/trackback/id/tr317952662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása