Rólunk

Blogunk célja lerántani a leplet arról, hogy mit gondol web: a különböző webes felületeken halmozódó vélemények alapján arra keressük a választ, mit szeret és mit nem az internet népe. Egy-egy bejegyzésben megnézzük, miről mit duruzsolnak az emberek az online tartalmakban. _______________________________________________________ Miből lesz hype? Mutatjuk!

Bejegyzések

Két szenvedélyünk az adatelemzés és a futball, így nem volt kérdés, hogy utánanézzünk miként alakult a válogatott néhány kulcsemberének megítélése a sikeres pótselejtezők alatt és után.

emlitesek_szama.png

Az említésszámok alapján látható, hogy Böde nagy lökése nem csak a norvég védőt hanem az internet magyar szegletét is némileg kimozdította egyensúlyából; másnap már mémként jelent meg több felületen a sárgalapos megmozdulása, és a mérkőzés utáni interjúja. Az első mérkőzés napján is sokat említették a nevét a magyar web felhasználói, akkor a kezdőcsapatból hiányolták legtöbben az Ébredő Erőt. Az, hogy a gólszerző Priskinnél is többet említették Böde nevét jól jelzi, hogy nem csak a pályán meghatározó a Fradi csatárának személyisége.

November hatodikán hirdette ki Storck szűkített keretét, akkor kis emelkedés látszik az említésszámokban. A kapitány véleményárfolyama mozgott a legnagyobb szélsőségek között, ezt jó mutatja, hogy még közvetlenül a mérkőzés előtt is van egy kisebb zuhanás a megítélésében, ugyanis a kezdőrúgás előtt több felhasználó is hangot adott egyet nem értésének a kezdő tizeneggyel kapcsolatban.

velemenyarfolyam.png

Klenheisler góljával minden megváltozott, és kilőtt a mester, illetve felfedezettje megítélése. Érdekes, hogy mennyire együtt beszéltek a két személyről, közel párhuzamos a kiugrás véleményárfolyamukban. Kleinheisler minden szurkoló szívét megnyerte, sokat látott elemző szemünket is meglepte, mennyi pozitív tartalomban jelent meg a neve, és milyen rendkívül meredeken ívelt felfelé a játékos netes megítélése.

Jól kivehető a charton Priskin második találkozón szerzett találata is, az addig semleges megítélésű csatár neve egyből rengeteg pozitív szövegkörnyezetű tartalomban jelent meg.

Mint a lefújás óta kiderült, a harmadik kalapból várhatjuk az Európa bajnokság csoportkörének sorsolását. A válogatottnál csak mi, a csapat szurkolói vagyunk nagyobb nyertesek, hogy közel három évtized után újra világeseményen láthatjuk csapatunkat. Csak így tovább srácok!

Címkék: Európa bajnokság Priskin Böde Dániel automatikus tartalomelemzés Storck Kleinheisler Foci eb

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitgondolaweb.blog.hu/api/trackback/id/tr908085514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása